uFeel.me
Бреме
Автор: nella_gold,  23 юли 2013 г. в 12:27 ч.
прочити: 249

Само миг,


само миг още.


После тръгвай, 


нарамил торбата


с неизбежните


свои въпроси,


с не нарочните


свои дилеми.


Хайде бягай,


назад не поглеждай.


Пътят вие по


стръмни пътеки


и до нийде 


след тебе не стига.


Пътят води обратно,


до... мене.


Ти в безпътица 


вечно се луташ.


Ала времето


вече отмина.


Само спомени 


тежки прозират.


Недоносено -


твоето бреме.


Хайде тръгвай.


Вземи си торбата.


Там ти е... кръста.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me