uFeel.me
Божи дар
Автор: longin,  7 май 2012 г. в 15:34 ч.
прочити: 167


На сърцето си ще бъда роб
До гроб...
И негов господар
Знам че то е моят дар
Изпило е магическа отвара
Крилата си разтваря...
И лети лети
Към свободата
Научи се да не пленява и задържа
Да не превзема и привързва
Без лъжливи обещания
Без лъжливи притежания
Всички крепости разби
Успява и греши
И проваля се и победи...
А колко се обогати
Боли...
Кога били са и сме груби
Загубили едни...
Спечелили сме други
Сърцето е сърце когато дава
Все по богато става
На сърцето си съм роб
До гроб
И господар...
Обичта изливам
Тя е Божи дар

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me