uFeel.me
Борба
Автор: 1975,  23 август 2011 г. в 02:36 ч.
прочити: 308

Не искам да бягам безцелно,

Не искам да търся чужди мечти.

Не бягам, не съм от слабите

Силните остават в България.

 

Слабите поемат не лекият път

На емигранта търсещ щастие

В друга, чужда не му държава

Отказвайки се от най милото си.

 

Силните остават в България

Те са тези които могат и искат

Те ще продължат да вървят

По най-трудният път на борбата.

 

Силните вървят по пътя на борбата,

Която е свещена, защото тя е

Борба за едно по добро настояще

За децата ни, които са бъдещето.

 

Борба за да расте бъдещето ни

Здраво, чаровно и духовно велико

Силните остават в родината

За да запазят и съхранят рая на земята.

 

Слабите панически бягат,

Добрите продължават мечтите

Талантливите ги постигат,

А децата ги съхраняват за вечността.

 

Носталгията бавно ще убива

Българското в тях- слабите.

И те постепенно ще се обезличат

Чрез забравата на техните деца,

Че са българи

 

Някои навярно ще разберат

Необходимостта да водят борбата

За доброто в родината си и тихо

Ще се завърнат за да подкрепят бъдещето.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me