uFeel.me
Болкокрясъчно
Автор: soni.andonov,  29 юли 2010 г. в 10:28 ч.
прочити: 814


Обходих залите в музея на живота,
с годините събрани експонати...
Мечтите... пожълтяли и окапали,
а и приятели, оказали се непознати

Припомних позабравени моменти...
Живеех бързо,  като за последно,
рисувах, скачах с парашут, дивеех,
подводни курсове, и партито поредно.

Насита нямах, но... това до време.
Изчерпа се лимитът на добруването.
Изгуби смисъл всичко покрай мене,
и някак пристрастих се към сбогуването.

Тик-так... По дяволите времето!
Муднее и цеди се струйкопясъчно.
Мъчително се носи вече бремето,
и цялото ми - АЗ - е болкокрясъчно.

Пред изхода стоя и вече чакам...
Това е резултат от равносметката.
За нищо, въпреки това, не съжалявам,
а просто чакам да представят... сметката!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me