uFeel.me
Болката
Автор: pastichka,  5 юни 2013 г. в 07:49 ч.
прочити: 218
Усещаш ли я? Усещаш ли тази болка? Стои на гърлата ни като костилка. Какво ти направихме? Кога те оставихме? Сам не можеш да си обясниш нали, а нас точно от това ни боли. Това било човека за теб, а забрави до вчера кой беше до теб. Пример бе за много хора, сега изведнъж предаде отбора, сега сме къща без една упора на чието място ти сложи раздора. Колко време още ти е нужно да решиш коя от двете на отстраниш, без другата да нараниш и на себе си да угодиш? Живота не е толкова лесен, не е като да изпееш песен, понякога трябва и да избираш кой с кого да конкурираш. С какво е по-добра, кажи! Недей да мълчиш и да мислиш лъжи. Така ли показваш колко ни обичаш като подир г**а на другата тичаш и щом те питаме - мълчиш или сричаш. Искаше ми се това да не се случва някой в нас болката да отключва. Колко още трябва да страдаме, колко тъга с шепи да грабиме? Поредната сълза се стича по лицето и тръгва надолу право към сърцето, не искам да ме виждат - поглеждам към небето, но текват още, защото виждам ти там лицето! Много те обичаме и искаме да се върнеш, лицата ни щастливи отново ти да зърнеш..

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me