uFeel.me
Болка....
Автор: GuBi4kA_GuZaRkA,  28 юни 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 497
Лутам се в нощта студена
лутам се аз уморена.
Уморена от обиди и болки,
уморена от тежки тревоги.
Как искам от тоз товар да се отърва
да остана за малко сама,
да помечтая на воля,
да бъде за миг свободна душата моя...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me