uFeel.me
Болка
Автор: tanq_mezeva,  27 май 2010 г. в 00:27 ч.
прочити: 695
Изтръгнати думи. Окови метални.
Вериги пристягащи. В обръч сърце.
Емоции плиснати. Страсти скандални.
Объркани мисли. В молитва ръце.

Желания страстни. Прекършени клони.
Буря завихрена. Раздрано небе.
Светкавица. Трясък. Вятърни стонове.
Безсмислена ревност. Сълзи на дете.

Изплакани думи. Превърнати в песен.
Стон на китара. Плач във нощта.
Блус виртуален. Болезнен. Отнесен.
Пламък разгарящ. Жарава в кръвта.

Нестихваща болка. Пречупена вяра.
Очи потъмнели. Крещяща душа.
Кръст към Голгота. Урок. Изневяра.
Изблик любовен. Ранена съдба.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me