uFeel.me
Болка
Автор: ulita,  19 март 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 506
Не знаех,че така боли,когато ме погледнеш,
а в очите ти да виждам някой друг.
Не знаех,че така боли,когато търся
в ласките ти чужда обич......
Не знаех как да чувам думите
изказани без глас!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me