uFeel.me
Боли
Автор: galaxi_1961,  4 февруари 2013 г. в 22:13 ч.
прочити: 208
Боли, когато раждат те.
Боли Смъртта, фатално те боли.
Обичта боли, защо незнайно, но боли.
Боли те огъня сърцето дето пари.
Боли душата, безкрайно те боли.
Боли при среща, при раздяла безумно те боли.
Боли приятелство, предателство боли, дълбоко те боли.
Боли омразата, самотата те боли, жестоко те боли.
Боли надеждата ранена, безнадеждно те боли.
Боли те тишината, бездумието нямо те боли.
Боли те щастието и тъгата по мечтата те боли.
Боли сълзата ти кристална, искрено боли.
Боли те времето лекуващо, изстрадано боли.
Но безутешен си от болката във мислите, твоите… непростимите!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me