uFeel.me
Боли...
Автор: svetletyy,  23 март 2012 г. в 13:17 ч.
прочити: 298
Боли, когато не виждам твоите очи...
Боли, когато слънцето грее навън,
а в моята душа вали...

Боли, когато казваш ми, че ме обичаш
А дори не ме поглеждаш...
Боли, когато розите цъфтят,
а сълзите като дъжд валят...

Боли, когато се усмихвам...
Боли, когато я няма твоята усмивка...
Боли, когато ръцете ти преди
така горещи бяха...
А сега студени ме докосват...

Боли, когато леденото ми сърце,
за тебе пак тупти...  

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me