uFeel.me
Болести. И кал. И вино
Автор: galimira,  12 януари 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 379

Болести. И кал. И вино.

Дяволът така нарече.

„Аз душите Ви ще взимам!"

И душите ни обрече.


Болести. И кал. И вино.

За да пием! Да забравим!

Че след лято - идва зима,

Че смъртта не ще поправим.


Болести. И кал. И вино.

Бог - притихнал и немее,

а небето мътно-синьо

във пиянството се смее.


Нощ във утро се обръща,

свършва сладката заблуда.

И небето в миг повръща

нощно-минала полуда.


Кал земята покварява

и оставя мокри рани,

както болестта посява

Страх. И хиляди забрани.

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me