uFeel.me
Боговете вдигаха наздравица
Автор: longin,  13 април 2012 г. в 16:45 ч.
прочити: 191
В очите ми минават облаци
В ума ми избуяват храсталаци
Сърцето ми раздра се от светкавица
Боговете вдигаха наздравица
Простреляха ме хиляди амури
Заредиха се моменти щури
Развихриха се нежни бури
Слънце грейна и пропъди
Всичките обиди и заблуди
Огнени цветя вятър разлюля
Боговете вдигаха наздравица
Пращайки любовната светкавица

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me