uFeel.me
Богатство
Автор: Amurosa,  24 юни 2011 г. в 02:36 ч.
прочити: 233

Богатството това е песъчинка

погалената линия на дланта

в смеха родената трапчинка

на пръста хваната роса

 

Богатството това е светулка през нощта

от слънцето огряна незабравка

с любов изтритата сълза

Богатството това е

            най-мъничкото нещо на света

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me