uFeel.me
Бога в теб не спи
Автор: Shy,  21 юни 2009 г. в 17:21 ч.
прочити: 781


Когато си загубил Вярата,
и свил се в себе на кълбо,
когато те яде "проказата",
забравил думата "Добро",
ти протегни ръка към Бога,
спомни си много добрини,
кажи си "Мога, всичко мога!",
защото Бога в теб не спи.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me