uFeel.me
Бог
Автор: mol4o,  20 септември 2011 г. в 17:20 ч.
прочити: 202
Времето кой може да върне,
и тъгата в радост да обърне?
Да докосне рамото му, да го спре?
Да се опълчи, да превземе всички върхове?
И неговия бяг да усмири,
да дойде да каже, че го победи?
Да върне всичко казано назад?

Но това магия някаква ще бъде,
а ти си мислиш, че си Бог
и играеш си с него,
но така губиш поредния залог!
За безсмъртен, за безгрешен се представяш,
но не си! - А Времето… такива не търпи!
Запомни… от Времето ти никога не ще избягаш!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me