uFeel.me
Body of Lies
Автор: blackmirror,  26 януари 2009 г. в 11:11 ч.
прочити: 371

 

Кървят ръце. На всеки следващ гост

Пребродил двата бряга, в две души,

Където любовта, е въжен мост

Изплетен от безчувствени лъжи.

 

Те ходят. По изгнилите дъски

Ръцете им кървят... оставят белези,

Въжетата протъркали пръсти

Държащи от омразата - във себе си!

 

Очите им пропадат, в пропастта,

Сълзите им, прииждаха с реката...

А болката - вълна подир вълна

Се удряше и пръскаше - в сърцата!

 

Клатушкат се въжетата. И дни

Които те държаха във ръце.

Проскърцваха изгнилите дъски...

Вълните се разпръскваха и те.

 

Когато любовта, е въжен мост,

Въпросът е - дали ще издържи?

И без да знае, всеки следващ гост

Минаваше през мрежа от лъжи!

 

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me