uFeel.me
Blonder haren, blauwe ogen
Автор: Принцеса Променанде,  20 април 2010 г. в 08:52 ч.
прочити: 328
Ех, каква тишина . . .
сякаш детски сън тича на пръсти
през небе със заспали звезди
и самотно и тихо се мръщи
и на облак с крилете лети . . . 

Мразя тоя мирис на дъжд,
а камбанките – капки дъждовни
на луната нахално рисуват очи
като твоите – синьо лъжовни.

Тихо плачат комините в мрака
с дълги сенки препуска дъжда,
само Снежанка може да чака
сто години целувка една . . .




    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me