uFeel.me
Близо до мен
Автор: kristina_2412,  1 март 2013 г. в 10:57 ч.
прочити: 289
                                  Не знам какво ми става,
                                  изтръпвам, настръхвам
                                  всеки път когато ме целуне той.
                                  Внезапно ми се приисква
                                  да бъда всеки път в прегръдките му
                                  нежно бели.
                                  Нуждая се да усещам целувките,
                                  да се изгубя в топлината на тялото му.
                                  И откривам, че  с твоята любов
                                  се чувствам жива!
                                  Защото твоята нежност
                                  лекува всяка сълза,попила кожата моя!
                                  С всяко докосване преобръщаш
                                  всичките ми сетива!
                                  И затова днес искам да мечтая
                                  в твоите прегръдки, че ще останеш
                                  близо до мен завинаги!
                            

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me