uFeel.me
Благовещение
Автор: tonia_borisova,  25 март 2013 г. в 13:16 ч.
прочити: 347
ПРИЯТЕЛИ, ЧЕСТИТО БЛАГОВЕЩЕНИЕ!
Нека само благи вести да ни носи 
Ангел-хранителят на България!

БЛАГОВЕЩЕНИЕ
Долита Ангел – цял искрящ в сияние,
усмивка Божия и обещание за плод.
С елейно Благовестие, в мълчание,
зачева Девата велик и свят Живот -
предречен, в саможертва на Голгота
безсмъртен да възкръсне в Светлина!
Очаква Богородица Сина, с когото
Бог блага вест изпраща на Света -
от грях Спасител с Вяра да ни буди,
с Любов да ни лекува и теши,
в душите ни да сътворява светло Чудо
и Свят от Доброта да съгради!

25.03.2013г., БЛАГОВЕЩЕНИЕ
Тоня Борисова

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me