uFeel.me
Благодаря ви!
Автор: Shanka,  24 ноември 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 336

Дойдох при вас и се събуди
онази муза позаспала,
тя мислите ми лошите прокуди,
мечтая пак и пак съм цяла!

Печелих много, много губих,
но чувствата съм пазила, разбирам
и днес, като в библейско чудо
отново себе си откривам.

Какво съм аз без топлината
на минала любов, на днешен грях,
какво съм аз без светлината,
какво съм? Шепа прах.

Благодаря ви за това че мога
след много извървени друми,
след много щастие, след малко болка,
душата пак да претворявам в думи.

 

 

 

П.П. Знам, че с моето БЛАГОДАРЯ не казвам нещо ново, а просто повтарям всички онези автори, които благодарят на приятелите си в този сайт. Но какво да се прави - това излиза от мен и не мога да го спра. Върнах си музата и за това благодаря на всички вас и нека ви има!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me