uFeel.me
Благодаря ти.
Автор: GuBi4kA_GuZaRkA,  29 юни 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 390
Благодаря ти за това , че се усмихваш в тежките моменти
Благодаря ти , че ме даряваш с радостта
Благодаря ти , че ме даряваш с любовта.
Да-точно от това имам нужда сега
-една светла усмивка , капка радост и
много много любов.
Аз ти благодаря за това , че в този мъничак свят
теб те има , затова че си до мен сега.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me