uFeel.me
Благодаря - благозаря - блатодаря /Неологично стихо/
Автор: mt46,  21 май 2013 г. в 16:36 ч.
прочити: 404
Не е нужно да ми пееш:
\"Бла-бла-бла...\"
Благодаря!
Щом копнееш... на ръба...
да те прошепна...
И да те... влагодаря,
благозаря...
Ако мечтаеш -
да те обладая...
И да си блажена...
Ако си любоотдайна,
благодатна
и безблатна...
Не е нужно да ми пееш:
\"Бла-бла-бла...\"
Блатодаря!...

Марин Тачков
17-21 май 2013 г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me