uFeel.me
Благодарствено
Автор: sanq,  8 март 2010 г. в 13:40 ч.
прочити: 218
Днес на този празник,
за мене, тъй светъл.
Желая да благодаря
на онзи, който стопли сърцето!
Благодаря ти Обич!
за отделеното време,
за сутришното кафе, споделено!
За живота отдаден на мене,
за риска, който поемаш!
За приятната, топла усмивка,
за това, че до теб ме притискаш!
За целувките, за цветята!
Благодаря ти,
за цялата ОБИЧ
към мене излята!

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me