uFeel.me
Благодарствено писмо към един ангел!
Автор: fenix,  1 юни 2011 г. в 18:36 ч.
прочити: 538
Ти върна във очите светлината...
и сякаш Бог те пратил бе при мен.
Подаде ми приятелски ръката...
издърпа ме в критичният момент!

Отвори ми очите с мили думи...
и сякаш в мене всичко просветля.
Забравих болка, думите-куршуми...
усмихнах се... душата оцеля!

Почувствах, че си истински приятел,
безкористно помагащ във беда...
Бял ангел беше... от небето пратен,
да защити във мене любовта...

Със нея все на нож сме напоследък,
предателства, безверие и лъжи...
Назад все крачим, никакъв напредък,
а иска ни се, тайно, да летим...

Дойде... възстанови мира в душата!
Във тази партия завършихме \"Реми\"
Със благодарност свеждам си главата,
душата ми... с любов благодари!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me