uFeel.me
Благодарим ти, Володя!
Автор: taarget,  15 март 2011 г. в 19:24 ч.
прочити: 260
Когато слязох на някаква гара,
дочух песен- позната и стара,
видях Висоцки с неговата китара
да озвучава отново нощта...
Да ни напомня за любовта и скръбта
и за това, че всъщност сме хора,
без значение на свобода или в затвора.
Дошъл като фауна сред нашата флора,
за да опрости всичките ни грешки.
Може би и за да разкаже няколко небесни смешки?
Да ни опише кръста, на който смъртта го разпъна
и Москва, в чиято земя за вечност потъна.

И така- гласът на Висоцки летеше със вятъра
от \"Уютния дом\" до \"Братската могила\" и кратера.
Пеещ ни за нещата, които иска вечно да помним,
че \"Земята е жива\" и \"Конете капризни\", които винаги гоним...
Благодарим ти, Володя, ти си наше светило,
в дни и нощи даряваш ни сила.
Пожелавам ти да видиш от рая- късно или рано
\"Онова зарево\" и наш-та човешка промяна.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me