uFeel.me
Бижу
Автор: ananel,  20 април 2010 г. в 19:59 ч.
прочити: 241

 

Как ме щлифова, нагажда

времето – ювелир неподкупен!

Ъгъл след ъгъл изглажда,

всяка стеничка – под лупа!


Ето в какво ме превърна!

Ето ме в целия блясък!

Мъничко лъскаво зърно,

люспа от топлия пясък...



 



 



    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me