uFeel.me
Билет за ...............
Автор: blackmirror,  25 януари 2009 г. в 23:16 ч.
прочити: 307

Ръцете му треперят. Сърцето на пихтия

От удари... двигателят бучеше в самолета.

Очите му попиваха във скъпата хартия -

Платил да бъде с нея.  А тя не бе в билета.

 

Примърдаха стюардеси да носят питиета !

- Едно уиски, чисто! - провикна се момчето..

А всяка глътка в него...рисуваше билета,

Платил да бъде с нея...а не със питието!

 

Разтърси самолета! Двигатели димяха,

Изпадаха парчета от хорските багажи!

Той гледаше билета! Как гледа, сиромаха

Платил да бъде с нея..Животът му не важи

 

А важеше билета. Поръчан и бленуван.

- Коланите стегнете - завика  стюардеси.

И там във самолета, едно момче бълнува:

- Пристигнах ли, любима? Не виждам те! Къде си?

 

**************************************

Разби се самолета - изригнаха огньове,

Запръскаха отломки, парчета изгорели

И димната завеса...и страшните ровове

Не даваха надежда, за хора оцелели.

 

От пламъците страшни, извадиха момчето -

Трупът му го събраха от няколко парчета,

Отишъл си! Завинаги останал в самолета.

Платил да бъде с нея...с живота и билета.

 

Ръцете му треперят. Сърцето на пихтия

От удари...двигателят бучеше в самолета.

Очите му попиваха във скъпата хартия -

Платил да бъде с нея.  А тя не бе в билета.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me