uFeel.me
Биле
Автор: abased,  3 август 2009 г. в 00:12 ч.
прочити: 371
Сокът на ябълката изтече, Ева.
Къде беше, преди да отвориш очи?
Сега е грешното място
и тук е времето, което те замести.
Следите са ходила от изгорена кожа.
Думите ти по нищо не приличат на стъпките.
Един единствен край.
Разбити стъкла зад сърцето, където се криеш.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me