uFeel.me
Бих искала!!
Автор: belonoga,  25 март 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 468

Бих искала да те докосна,

бих искала да ти целуна,

бих искала да те пожелая дълбоко в мен!

Бих искала да не страдам, да не плача за твоето сърце!

Бих искала да те забравя, но толкоз трудно ми е!

Бих искала да не помня твоето лице,

бих искала ако може да ме няма въобще!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me