uFeel.me
Биг Брадър
Автор: idan,  30 ноември 2004 г. в 00:00 ч.
прочити: 442

"ТОЙ" /Биг Брадър/
светът /къщата/, сътвори,
от кал /чрез кастинг/
човеците /съквартирантите/
измайстори.

Проблеми-безпроблемни,
страсти първични
бушуват,
в изповедалнята
с "НЕГО" общуват.

За да оцелее,
ближния си
на ешафода изпраща,
нагло се смее
и си прави чикия.

И нас зомбира.
Гласувай! Срещу!
Остават десет секунди.
Натискаш бутона
"малко убийство"...

Дими-Анелия,
Александра-Марго,
Пипирудката даже
няма ги вече.
Двеста хиляди чакат, човече.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me