uFeel.me
Безвремие
Автор: min_hetep,  9 февруари 2013 г. в 08:00 ч.
прочити: 332
Прекалено зает си
да кажеш \"Обичам те\".
Или \"Как си?\" след вчера
да попиташ за миг.
Бързаш след времето,
презрамчил юздите
на димни завеси
с лъжовен светлик.

Прекалено зает си,

за да спреш тротоара,

самоходещ към нищото.

Поне за вдъх и издъх.

Да отвориш вратата

за последната спирка.

Нарекъл я \"щастие\".

Изопната вън без чадър.


Прекалено зает си,
за да спиш на открито.

Памучно-пашкулно,

когато роят се звезди.

От небето отзад

на толкова вързаност

пропускаш невиждащо

своя спасителен вик.


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me