uFeel.me
Безвремие
Автор: M.,  29 август 2011 г. в 13:01 ч.
прочити: 274
Безвремие...
Остана само болката -
сковала дъха, сърцето, душата.
Стрелките на часовника,
сякаш спират да се гонят,
умориха ли се? Времето спря своя бяг.
Безвремие...
Уцели на сърцето ми отскока,
болката - невидима, неуловима.
Арфа, звучи сега – плаче,
заедно с мен... всичко изстина - дори кръвта.
Безвремие ...
Остана само спомена -
който извика жално и в облака далеч - скри се.
Разруши се моят свят - като пясъчен замък...
остана само спомена:
ах как искам с ръка да го докосна....!


22.8.2011


 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me