uFeel.me
Безумен стих
Автор: kalliq,  16 декември 2009 г. в 15:43 ч.
прочити: 327

Безумен свят,


безумни хора лутат се в него.


Блестяща луна,


напомня за болката в сърцето.


Безкраен смях,


неспиращи мисли се вплитат


в нещастния леден сумрак.


Безсмислица.


Нещастен е този наш свят.


Свят на болка и страдание,


свят на пошли мисли и обладание,


свят - гадна прокажена ниша.


Измислица.


Всичко е болка, обвита в тъга.


Всичко е завист и жлъч, и мъгла.


Безумен свят,


безумни хора лутат се в него.


И аз съм от тях,


и аз ще си отида безследно.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me