uFeel.me
Безсрочно
Автор: zorry,  23 декември 2009 г. в 17:24 ч.
прочити: 324
Гледам те-все тъй красив си!
Гледаш ме, рисуваш ме с очи...
Искам те!Ти мене искаш ли?
Аз всичко помня,
ти помниш ли
и липсвам ли?
              ~~~~~
Приближи се бавно, листчето ми взе,
прочете го и нежно се усмихна,
на ушенце тихо \"да\" прошепна ми
и в себе си ме ти притисна...
              ~~~~~
Стихчето аз взимам си обратно!
Пак въпросите ми не разбра!
Не за тази нощ, искам те безсрочно!
Тръгвам си! Без тебе ще заспя...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me