uFeel.me
Безсънна ~ сакура с аромат на сълзи ~
Автор: Florzelenogor,  18 юни 2010 г. в 20:14 ч.
прочити: 423
Полунощ е... часовникът трака
със стрелки натежали от сън...
Аз треперя безсънна сред мрака;
тичат спомени някъде вън...

И боли твоят глас в тишината,
невъзможно пропит с красота;
надълбоко ранява душата...
а небето вали в самота.

Развълнувани в мен сетивата,
сред забрава оставят света...
И напуснала топлото лято,
с тебе тръгвам посред есента...

Там тъгувани падат листата,
капки болка отпива смехът;
чезнат пръснати в бяло цветята
и гори в тъмнината градът...

Носталгично картини рисуват
сред въздишки, прозрачни крила...
В тиха улица сенките плуват,
с недокоснати тъжни тела.

И не стига за миг топлината
до простряната празна ръка...
Без лице, още бди в светлината,
твоят ангел - далечна нега...

...

Някак вече горчи тишината,
сред която догарят звезди.
Във сърцето разлиства тъгата,
сакура с аромат на сълзи...

А не мога дори да заплача;
без да дишам се взирам в нощта...
Хоризонтът към утрото крачи,
но не искам, не искам да спя...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me