uFeel.me
Безсъници
Автор: jelyuena,  15 юли 2011 г. в 20:21 ч.
прочити: 301
Знам, че някой на другия край на планетата
като мен буден в дългите нощи лежи.
Най-реално с невидими нишки оплетени,
две души се четат по безсънни очи.

Без стените излишни, градени от думите,
на един непонятен за други език,
ние мълком си пишем. До болка е хубаво
да се срещнем в разтеглен столетия миг.

Твои чувства долавям в почерка на вятъра,
ти за мене гадаеш в топъл мирис на дъжд.
Километри пробягват и сливат се атоми
от ефира в душа. Със сърце на жена, с ум на мъж...


© Елена Желева.
10.07.2011 г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me