uFeel.me
Безрого лицемерие
Автор: mese4inko,  29 юли 2012 г. в 10:56 ч.
прочити: 273
Поглъщаш жадно литературата духовна,
ала разви докрай мисълта греховна.
И тъй отпада \"опцията\" Рай, остава лицемерие
и изгубено доверие изгарящо душата като лава!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me