uFeel.me
Безпътие (тъжна картина)
Автор: Шкафчето,  24 януари 2013 г. в 22:15 ч.
прочити: 342
Тъй познатата тъжна картина -
мъж, сълзи, разпилени мечти,
маса стара, празна бутилка
и безпътие в идните дни.

Наранено сърце от обиди,
болен спомен, липса на любов,
черни мисли, пакет от отрова -
край на шибан безсмислен живот. 

24.01.2013 г. 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me