uFeel.me
Безотговорности
Автор: zigitop,  15 февруари 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 241

Безотговорности

вибрации

със пулс на сън

какъв е този странен шум

навън

поклащам длан

обвързана с безчестие

клепачите раздигам

прогонвайки мухите

поглеждам

със очи бездънни

дъното на свойта улица

а там

във тъмното

сфетофар пулсира

в жълта кръв

и малките автомобили

се форсират

кой да мине пръв

е как да минат

когато по средата

тъй

на кръстопътя

някой

връщащ се от работа

е блъснал

велосипедист

и после е избягал

а той

велосипедиста

си лежи

и пречи

най-спокойно

на пътното движение

а пък

журналисти се тълпят

и снимат

с апарати Вамп

никой не смее

да се доближи

от страх

да не се изцапа

и за да не бъде обвинен

така е вече трети ден

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me