uFeel.me
Безмълвно
Автор: krassy,  29 юни 2010 г. в 12:32 ч.
прочити: 319
Безмълвно е, а тишината стяга,
вися на косъм от една любов.
В шепите ми тъжен вятър
рисува спомен и покров.

Долавям ехото на лято,
погребано в едно море,
вълни се лутат като ято
и падат късчета небе.

В синьото сълзи на лотос
мастилено топят света.
Безмълвно е, като остатък
ухае ехото на смърт.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me