uFeel.me
Безлунен стих
Автор: Ивайло Яков,  3 април 2013 г. в 22:57 ч.
прочити: 339
Отеква гонг, камбани медни
пилеят птиците в нощта...
Безлунен стих към теб побегна
тъй тиха моя самота...

Доливам чашите от вчера,
запалвам свещи без кибрит...
И тази нощ ще ме наметиш
изкусно в пламъка прикрит.

08.02.2013.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me