uFeel.me
Безкрило поколение
Автор: Bella Hristova,  25 август 2011 г. в 06:52 ч.
прочити: 257

О, безкрило поколение, защо продаде за пари
крилете си, Спасителя и бъдещето си дори?
Защо повярва, че баща ти маймуна е, а не самият Бог Отец?
Защо тъй лесно вярваш на гадатели, а не на Божия гледец?
И кой накара те да мислиш, че всичко става със пари,
че с тях ще можеш да отвориш дори и Райските врати?
Защо повярва, че с насилие сe става Божие дете?
Да, трябва си усилие, но себе си преодолей
живота си да изживееш  в скромност и достатъчност.
Милост, благост да покажеш, живей в порядъчност.
Защо не искаш да помажеш с колурий своите очи
и с тях да можеш ти да видиш и Божиите Истини?
А бързаш лесно да приемаш внушения от сатанинските лъжи?
Защо все във пръстта се ровиш  и по земята ти пълзиш,
наместо всичко земно да оставиш и в Моето Небе да полетиш?
О, безкрило поколение, заровило глава в земята
подготвяш се за заколение - Смъртта над тебе плащ намята.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me