uFeel.me
Безкрайно
Автор: dim-dam-dum_F,  27 март 2013 г. в 20:59 ч.
прочити: 276
Ядосана съм.
И ми се крещи.
Толкова остаряло звучи вече да обичаш.
Много пъти съм губила смисъла.
Ако можех да убия любовта- щях.
Няма да те лъжа - свикнах без теб.
Обаче се научих да живея без сърце.
И не беше лошо. Не болеше.
Не плачех никога, за нищо, за никого.
Даже за теб спрях да плача.
Вярвах, че не съм достатъчно добра за теб. Исках да си щастлив без мен.
Наистина.


 Две години.
Не са толкова много за един средно продължителен човешки живот.
Обаче, две години да се крия, са много. И не искам повече.
Може би има причина да дишам отново.
Сигурно си чакал да се събудя.
Никога не те забравих.

Обичам те безкрайно.
И пак трябваше да ме пуснеш. Или сама да си тръгна.
Обичам те безкрайно!
Този път ще се върна.
Обичам те безкрайно.
Разболявам се. Не мога да се контролирам.
Погледът ми е празен. Мислите ми са празни.
Празна съм.
Обичам те безкрайно.
Не съм идеалната за теб. Но ще стана.
ще направя всичко, ще се влача, ще крещя, ще се моля,
ще стана, ще се бор,. ще бъдеш мой.
Никоя друга не е способна да те обича така.
Обичам те безкрайно.
Знам, че не ми вярваш.
Ако не те видя никога повече - по-добре да не се събуждам изобщо.
Обичам те безкрайно.
Ядосваш ме. Обожaвам да те мразя. Никого не мразя повече от теб.
Ако това не е любов- какво е?
Позволи ми да ти покажа, че е възможно.
Позволи ми да те накарам да ме обичаш.
Обичам те безкрайно.
Не обичам риска, но ще заложа всичко.
Не обичам да е трудно, но ще се трудя.
Умирам всеки ден.
Не вярвах в клишетата, които ти забраняват да следваш разума си. Винаги бях разумна.
Стига!
Обичам те безкрайно!
Нямаме много спомени, които да си спомням.
Обаче сънувам нови.
Искам те. Постоянно. Винаги.
Обичам те безкрайно.
Времето не лекува, ако обичаш истински. Само ти можеш да ми помогнеш.
Обичам те безкрайно.
Няма как да ти го кажа.
ще пиша всеки ден, живян без теб.
Ще ми повярваш.
Ще ме обичаш.
Обичам те безкрайно...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me