uFeel.me
Безкрайните полета на мига...
Автор: ЛиРа,  11 декември 2008 г. в 16:33 ч.
прочити: 426
Безкрайните полета на мига,
в които нас ни няма и не помним
какво ще бъдем утре, а сега
метличини ни скриват хоризонта.

Безбрежните морета на смеха -
вълни от леопардови въздишки.
Ще бъдем ли? Били ли сме? Кога?
И докога ще помним само нищото.

Отвъдните дантели на плача
красиво и сребристо се разстилат.
Живея в тази тясна пещера.
Щастливо. И достатъчно за прилеп.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me