uFeel.me
Безгласен вик
Автор: iam,  21 юни 2013 г. в 17:34 ч.
прочити: 258

 

 

Размити стъпки по брега се стелят,

размити са и нашите съдби.

Неясноти  като жарави в душите тлеят

надеждата опитва се да победи...

Покрила с горест неизвестността  душата,

безгласен вик издава в самота.

Къде ли пак изчезна светлината?

Защо надеждата се скри в мъгла?

Не зная аз докле ще лутаме се в неяснотата,

а  всеки ден ще срещаме с тъга,

и как умората от пустотата,

с един замах  днес да прогоним от света

Не бива само доброволната заблуда

да бъде нашата упора днес,

не бива винаги сърцата

да са изпълнени с гнет.

Ей там, на крачка след мъглата

аз виждам грее светлина,

и чувам радостта в душата

-надежда има за света….

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me