uFeel.me
Безглаголно
Автор: himik,  17 май 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 434
Стая...
На масата-кана с вода...
Покривка...
Навсякъде-мазни петна...
Камина...
На скарата-сухи дърва...
Рогозка...
На пода-саксии с цветя...
Прозорец...
Във него-звезди и Луна...
Въздишка...
В леглото-две млади тела...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me