uFeel.me
Бездушие
Автор: Andromaha,  14 октомври 2009 г. в 12:16 ч.
прочити: 736
Отново съм сама на прага...
на собствената си душа!
Да блъскам по вратата не помага...
държи ме вън,
защото я руша...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me