uFeel.me
Безбрежно
Автор: nella_gold,  3 април 2011 г. в 20:35 ч.
прочити: 351
Небето му е вечно до колене.
А сухото море - безбрежно тихо.
Посоката е запад,
не, почти е север,
а острова дори не е Итака.

Протяга се, на пръсти се надига,

и аха - звездица да си стигне.
Но се оплита в гарваново ято,
което над морето се понася.
А островът дали да е Итака?!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me