uFeel.me
Безадресно, но с получател...
Автор: argonyk,  4 септември 2011 г. в 09:00 ч.
прочити: 188

Триста дявола у мен беснеят.

Триста ангели във бяло дишат.

Триста музи нека да немеят -

мога само за една да пиша.


Не мирясват мислите за нея,

луднали по къдри дяволити.

И макар че ангелски не пея,

музика в очите и е скрита.


Със Орфей не мога да се меря.

Нито с Евредика я сравнявам.

Просто искам думи да намеря,

за това, което осъзнавам...


... Нека дяволите да беснеят.

Ангели от завист да въздишат.

Триста музи нека да немеят -

мога само за една да пиша.


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me