uFeel.me
Без теб
Автор: maykod,  23 май 2013 г. в 12:17 ч.
прочити: 264
Минават дни и месеци без теб,
а споменът за теб е по-болезнен.
Дори ми липсваш повече, и всеки ден!
Нали това минавало уж с времето?! О, боже!!!
 
Нима не знаеш начин да се преродиш
И пак при мен по-скоро да се върнеш,
Под произволна форма, само да стоиш
До мен, и щастието минало да върнеш?!
 
Една година мина, колко ли остана
да чакам?! Да те посетя тогава аз,
щом ти не идваш? Поздрави на мама!
И да се грижи тя за теб тогаз!
 
Не те замества новото ми обкръжение,
нито каквото и да е сериозно развлечение.
Ти, скъпи, просто си неповторим
и, вярвай ми, за всички си незабравим!!!

25.02.2012г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me